Hajduska Marianna honlapja

Kommunikáció - tanácsadás - oktatás


MENÜ

Tisztelt látogató, itt rögzítheti véleményét, kérdését, hozzászólását. Minden visszajelzést örömmel fogadunk!

Vendégkönyv

Kép újratöltsée
 • Hajduska-Dér Noémi (noemi.hajduskader@gmail.com)
  2015-10-17 18:19:06
  Kedves Varga Zsuzsa!
  A Krízislèlektan kapható mèg az Eötvös Kiadónál! http://eotvospontok.hu/
 • Varga Zsuzsa (zsuzsaweaver@gmail.com)
  2015-08-08 15:32:04
  Kedves dr Hajduska Marianna,

  szeretném megvásárolni Krízislélektan és Párkapcsolatok című könyvét, sajnos nem kaphatók...Érdekelne, esetleg tud-e róla, hol találhatok egy-egy példányt?Segítségét előre is köszönöm.
  Tisztelettel:
  Varga Zsuzsa
 • dr. Vadász Gábor (drvadasz@t-online.hu)
  2014-05-13 12:36:40
  Azóta is érdeklődve várom válaszukat. V. G.
 • dr. Vadász Gábor (drvadasz@t-online.hu)
  2014-02-21 16:32:12
  Hajdanában egy házban laktam két Hajduska nevű orvosnővel a hajdani Csáky, ma Hegedüs Gyula utca 12-ben. Érdeklődnék, hogy van e köze ehhez a családhoz, mert keresem őket.
 • Pintér Szilvia (13sz@citromail.hu)
  2013-03-06 16:57:42
  Én még csak most tudtam meg és tagadom!Ön volt a nagy betűs EMBER:mindig bíztató,bátorító,lojális,segítőkész,optimista...miért? Önre még olyan sok embernek lenne szüksége,hogy a jóság, a realitás amit képviselt minél tovább segítse őket! De tudom hogy most ott a mennyből is figyeli-kíséri azokat,akikkel valaha is kapcsolatban volt,mert Ön ilyen! Volt egy rossz érzésem Önnel kapcsolatban ,bár ne igazolódott volna be! Én már csak búcsúzni tudok sajnos csak így,de amit Öntől kaptam az elkísér egész életembe és segít,hogy átvészeljem az ilyen nehéz helyzeteket is! NYUGODJÉK BÉKÉBEN ÉS HÁLÁS VAGYOK AZ ÉLETNEK HOGY ISMERHETTEM ÖNT! Köszönök mindent!!
 • Békési Izabella (jagamos@gmail.com)
  2013-01-30 14:02:51
  Kár, hogy nem mondtam el személyesen, hogy Ön volt a legfelkészültebb és legprofibb tanár, akivel valaha találkoztam. Élveztem az előadásait, életszagú volt. Sokat köszönhetek Önnek. Nyugodjék békében! Családjának vígasztalást kívánok.
 • Pethő Bálint (petho.balint@t-online.hu)
  2013-01-29 20:17:51
  Kedves Tanárnő! Sokan, sokat kaptunk Öntől. Isten áldja, és kísérje a túlparton is. Köszönünk mindent.
 • Berki Judit (jberki@hotmail.com)
  2013-01-28 11:34:56
  Köszönök mindent Tanárnő, nagyon sokat tanultam Öntől mind önmagamról, mind a szakmánkról. Hiányozni fog, legyen békés az útja.
 • 2011-09-21 10:22:00
  Tisztelt Dr. Hajduska Marianna! 23 év sikeres munkavégzés után 2001-ben vesztettem el az állásomat. Az elbocsátás villámcsapásként ért, mert addig a napig elismert dolgozója voltam a cégnek és szépen haladtam előre a ranglétrán, gyakran felkértek vállalati tréningek megtartására is újszerű munkamódszereimről. Munkáltatómtól semmiféle elfogadható magyarázatot nem kaptam elbocsátásom igazi okáról. Egy jóakaróm adta tudtomra, hogy kellett a helyem valakinek és egyik felettesem féltékeny volt szakmai sikereimre. Ekkor elvesztettem a becsületes munkába vetett hitemet, önbizalmamat, életkedvemet. Találtam ugyan más munkahelyeket, de már nem hittel és örömmel dolgoztam, csak muszájból. 11 szomorú, depressziós év telt el így. A krízist addig a pillanatig nem tudtam feldolgozni, amíg " Krízisek a mindennapokban" című írását el nem olvastam. Ebben van pár mondat, ami mindent helyre tett bennem: " Minden krízishelyzettel meg lehet küzdeni. Még a leglehetetlenebb helyzet is orvosolható valamiféleképpen. A kérdés, hogy mi a cél? Sajnos, ha a cél az, hogy legyen úgy, ahogy a csapás előtt volt, fordítsuk vissza az időt, akkor a cél nem elérhető." Ez az írás szinte megvilágosított, azóta újra jóban vagyok önmagammal. Nem rágódom a múlton. Megértettem azt is, hogy miért nem segített rajtam semmiféle gyógyszeres kezelés. Köszönöm Önnek! Munkájához további sok sikert kívánok! Isten áldja meg! Anna
 • Rózsa Mihály (rozsamihaly@gmail.com)
  2010-10-02 17:25:53
  Kedves Marianna, szeretnék találkozni Magával, hogy megbeszéljük, járjak-e Önhöz terápiára. Üdvözlettel, RM

 

Asztali nézet